Halloween-snadder
søndag, oktober 28, 2012 at 9:03PM
www.0-6.no in Mat

Det er halloween. Gresskar skal fikses og fest skal ordnes. Når du hule rut gresskaret, hvorfor ikke lage en god suppe av alt "kjøttet" i gresskaret?

Dette trenger du:

1 kg gresskar
1 stk løk
1 fedd hvitløk
1 l vann
2 dl fløte
3 ss kyllingbuljong
olje til steking
1 stk kokt potet
2 ss rømme
salt og pepper

Slik gjør du:

Fjern alle kjernene. Disse skal ikke brukes i suppen. Bruk en skje og ta ut så mye kjøtt du trenger.
Finhakk løken. Stek den gyllen i olje. Ha i hvitløk og stek i 30 sekunder til. 
Ha i gresskarbitene, vann, fløte, buljong og potet. 
Kok 30 minutter. Kjør glatt med stamikser. Smak til med salt og pepper. 
Ha litt rømme på en teskje og lag et fint mønster. 

Serveringstips:

Stekt bacon, friterte mandler, ristede pinjekjerner, timian, krabbekjøtt.

Tips:

Vask stenene og stek dem på olje med salt eller i smør. Dette blir knallgod sprø snacks.

Article originally appeared on 0-6 (http://www.forum.0-6.no/).
See website for complete article licensing information.