Spørsmål og svar

Hver uke svarer Annlaug Madland på medlemmenes spørsmål

 

 

Annlaug Madland er førskolelærer og har hovedfag i pedagogikk fra Universitetet i Oslo. Hun har lang erfaring fra arbeid i barnehage og med å utdanne førskolelærere

0-6 på facebook

Besøk 0-6 på Facebook:

Min minnebok

Med Min Minnebok fra 0-6 systematiserer du enkelt innholdet til barnas avslutningsperm. Det er et vakkert design laget av 0-6 spesielt til barnehager og det gir barnas "avslutningsperm" en flott innpakning i tilllegg til at den har flere praktiske løsninger som lomme for CD med digitale bilder eller annet og kuttet ut ramme til bilde på forsiden.

Les mer>>

Oppslagstavla > Barnehagelærer i 100% stilling

Ullensakergata barnehage ligger midt på Kampen i et arkitekttegnet hus som har tilrettelagte gode løsninger for ca 30 barn.
Vi har store vindusflater med fantastiske lysforhold, vannbåren gulvvarme i begge etasjene slik at leken som foregår på gulvet er behaglig. Kjøkkenet er laget med en kjøkkenbenk i barnehøyde på den ene siden og voksenhøyde på den andre hvor barn og voksne lager mat sammen, der barna er deltakere og kan smake på råvarene mens matlagingen pågår. Vi har små frukttrær og bærbusker i hagen, samt grønnsaks- og urtekasser på verandaen, slik at barna kan oppleve hele vekstprossessen.
Les mer om barnehagen vår her:
www.ullensakergata@0-6.no

Vi har ledig heltidsstilling som pedagogisk leder / barnehaelærer. Tiltredelse snarest.

Lokasjon:
0-6 Ullensakergata Barnehage AS
Ullensakergata 13
0655 Oslo

Krav til søkeren:
- Du har fullført førskolelærerutdanning
(For alle med barnehagelærerutdanning fra andre land enn Norge, kreves godkjenning av utdannelsen fra Utdanningsdirektoratet. Godkjenning vedlegges søknaden.)

- Er fleksibel

- Har høy arbeidsmoral

Lønn:
Lønn etter avtale

Søknad sendes:
Send søknad og CV snarest til:
styrer.ullensakergata@0-6.no

november 28, 2016 | Registered Commenterwww.0-6.no
0-6
Munkerudveien 79 G
1165 Oslo
Tlf: 482 87 059
E-post: anders@0-6.no
Org nr: 986405887
0-6 drives av:
0-6 Utvikling Nederhoed
Munkerudveien 79 G
1165 Oslo