Spørsmål og svar

Hver uke svarer Annlaug Madland på medlemmenes spørsmål

 

 

Annlaug Madland er førskolelærer og har hovedfag i pedagogikk fra Universitetet i Oslo. Hun har lang erfaring fra arbeid i barnehage og med å utdanne førskolelærere

0-6 på facebook

Besøk 0-6 på Facebook:

Min minnebok

Med Min Minnebok fra 0-6 systematiserer du enkelt innholdet til barnas avslutningsperm. Det er et vakkert design laget av 0-6 spesielt til barnehager og det gir barnas "avslutningsperm" en flott innpakning i tilllegg til at den har flere praktiske løsninger som lomme for CD med digitale bilder eller annet og kuttet ut ramme til bilde på forsiden.

Les mer>>

« Personalkalenderen og Avdelingsplanleggeren er trykket og sendt... | Main | Sandberg: Barn «støpes til kopier» og blir «statens barn» i barnehage »
torsdag
mar062014

Avdelingsplanleggeren er snart i trykk

Nok en gang går denne boka i trykk i god tid før neste barnehageår og nok en gang tar vi imot så mange bestillinger som mulig før vi sender den til trykk. På denne måten får vi tilpasset opplaget nært opp mot faktisk solgte bøker og prisen kan holdes lav.

Dere som allerede har fått denne boka trnger ikke bestille den på nytt. Den kommer av seg selv.

For dere andre: Avdelingsplanleggeren fra 0-6 er en praktisk fremmøteprotokoll og har mye mer. Den er dessuten spiralisert og har frostet plast foran og bak og skal derfor tåle et barnehageårs røffe bruk.

Bestill den nå!

Reader Comments

There are no comments for this journal entry. To create a new comment, use the form below.

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>
0-6
Munkerudveien 79 G
1165 Oslo
Tlf: 482 87 059
E-post: anders@0-6.no
Org nr: 986405887
0-6 drives av:
0-6 Utvikling Nederhoed
Munkerudveien 79 G
1165 Oslo